Com ho puc fer per publicar vídeos al canal institucional de la UIB a YouTube?

Requisits perquè un vídeo pugui ser-hi publicat

Per tal d’homogeneïtzar els continguts audiovisuals que es produeixen des de la UIB i que s’allotgen al canal oficial de la Universitat a YouTube, s’ha creat una llista de criteris i requisits que han de complir els vídeos.

Arran de les peticions de les diferents unitats de la UIB per publicar vídeos al canal oficial de YouTube, s’ha creat una comissió per valorar si els audiovisuals s’ajusten a aquests requisits. Aquesta comissió està integrada per membres del Servei de Comunicació, el Servei de Recursos Audiovisuals i el Servei d’Identitat i Cultura Institucional.

Procediment que s’ha de seguir per demanar-ne la publicació

Per demanar la publicació d’un vídeo al canal institucional de YouTube de la Universitat és necessari fer una sol·licitud a UIBdigital (a l’apartat corresponent del Servei de Comunicació). En aquesta sol·licitud s’ha d’incorporar, d’una banda, la informació que ha d’aparèixer a YouTube (títol, descripció, etc.). D’altra banda, l’usuari ha d’enviar també una captura de pantalla o fotografia per poder dissenyar la caràtula que es posarà a YouTube i que apareixerà com a portada/miniatura del vídeo.