Escoltar

Convocatòries sala de premsa

Inauguració de l'exposició «40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears»

S'hi exposarà una mostra de pintures, escultures i fotografies que conformen el fons artístic de la Universitat 

Atenció als mitjans
Dia: dijous, 20 de juny de 2019
Hora: 12 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/de la Concepció, 12, Palma

La vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la UIB, doctora Joana M. Seguí; els senyors Gori Aloy i Pere Miquel Puig, graduats en Història de l'Art per la UIB; i la directora del Servei d'Activitats Culturals de la UIB, senyora Bàrbara Obrador, atendran els mitjans de comunicació amb motiu de la inauguració de l'exposició «40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears», que es pot visitar al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, del 20 de juny al 30 de juliol de 2019.

Inauguració
Dia: dijous, 20 de juny de 2019 
Hora: 20 hores 
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/de la Concepció, 12, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de l'exposició «40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears», que es pot visitar al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, del 20 de juny al 30 de juliol de 2019.

L'acte començarà amb el concert que oferirà l'Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB) al jardí del Centre de Cultura.

Tot seguit tindran lloc les intervencions del Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; del vicepresident primer i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, senyor Francesc Miralles; la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la UIB, doctora Joana M. Seguí; i els senyors Gori Aloy i Pere Miquel Puig, graduats en Història de l'Art per la UIB, que han catalogat i analitzat les obres d'art sota la tutela de la doctora Magdalena Brotons, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 20/06/2019

Data de publicació: 17/06/2019