Escoltar

Agenda UIB

L'Agenda de la UIB recull tots els esdeveniments que la UIB organitza o amb els quals col·labora. A través de l’agenda es pot seguir el dia a dia de la Universitat: ofereix una visió global de tot el que té lloc a la institució cada setmana. És un canal mixt, ja que s'adreça a públic extern, però també a la comunitat de la UIB.

Gestionat per l'àrea de Comunicació Interna de la Secció de Comunicació Interna, Promoció i Imatge. 

Qui ho pot demanar: els membres de la comunitat universitària.

Requisits de publicació: ha de ser un esdeveniment organitzat per la UIB o en el qual aquesta col·labori o participi com a institució, no com a activitat privada.

Agenda.uib.es

És l'espai web a través del qual es poden consultar tots els esdeveniments recollits a l'Agenda UIB. Es gestiona a través d'una plataforma en línia que permet difondre les activitats organitzades per la UIB o en les quals aquesta col·labori o participi com a institució. Els actes de l'agenda poden aparèixer també publicats a l'espai d'esdeveniments de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE Universitats Espanyoles).

Twitter Agenda

Reinventam l’agenda tradicional de la institució i la interpretam i divulgam a través d’aquesta xarxa social; motivam el nostre públic a prendre part en les activitats que genera la institució. Aquest ha esdevingut un canal més per a la comunicació interna, ja que coincideix amb el seu objectiu fonamental: informar de forma ràpida, clara, senzilla i directa. A més, permet relacionar-se d’una manera propera amb el nostre públic objectiu, i, també, fomentar-n'hi la interacció. Finalment, com a tots els altres canals, aquestes accions es duen a terme seguint una acurada imatge corporativa per fer que la nostra marca arribi més enllà dels límits físics de la Universitat. Aquest ha estat el darrer canal implementat en aquesta direcció, i reflecteix vers on va la comunicació interna de la UIB: sempre a prop i al servei de la comunitat universitària, adaptant-se als nous mitjans, i innovant a l'hora de comunicar tot allò que la institució fa i representa.